Arhitecții încheie anul reunindu-se la Gala Arhitectilor 2022.
Se vor revedea marți, 20 Decembrie 2022, începând cu ora 16:00, la Centrul Cultural Protoieria Ploiești Nord, Bulevardul Independenței, nr.3.
Uniunea Arhitecților din România Filiala Muntenia împreună cu Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Prahova au pregatit intalnirea din acest an cu tema „SENIORI ȘI JUNIORI ÎN ARHITECTURĂ”.
Evenimentul, organizat de U.A.R. Filiala Muntenia și O.A.R. Filiala Teritorială Prahova, cu sprijinul Centrului Cultural Protoieria Ploiești Nord, este realizat din Timbrul Arhitecturii al Uniunii Arhitecților din România.
Tema „SENIORI ȘI JUNIORI ÎN ARHITECTURĂ” își propune să reflecteze asupra bunelor practici în activitatea de arhitectură și urbanism prin realizările în domeniu ale arhitecților din UAR Filiala Muntenia și din OAR Filiala Teritorială Prahova. Prezentarea proiectelor arhitecților și urbaniștilor va prilejui o dezbatere între generații privind evoluția arhitecturii în România. Vor fi prezentate panouri cu lucrări și se vor acorda premii și diplome seniorilor și tinerilor arhitecți.
Sponsori ai evenimentului sunt: HEVECO SRL, CONSPROIECT SA, ARHISIMBOL SRL, SOCIETATEA CULTURALĂ ATOM.
SENIORI ȘI JUNIORI ÎN ARHITECTURĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email