Cărţile ca şi oamenii au poveştile lor. Se nasc dintr-o idee, dintr-o frază sau două şi se dezvoltă cuprinzând în cele din urmă sute de gânduri aşternute pe sute de pagini.
Lansarea de ieri, a primului volum al trilogiei „????????̂?? ??????̦???”, o monografie vizuală a Ploieștiului de altă dată, a reprezentat un eveniment cu totul special marcat de multă emoție, nostalgice amintiri dar și certitudini că împotriva tuturor greutăților și vicisitudinilor, Ploieștiul rămâne un oraș de interes, iubit și prețuit, numărul lucrărilor de istorie și literatură dedicate acestuia fiind fără precedent la nivel național.
Societatea Culturală „????” ??????̧?? mulţumeşte încă odată partenerilor de la ??????????? „???? ??????????????”, revistei „?????????” a Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale”, ??????̦???.??, profesorului şi apreciatului scriitor ??? ?????, dlui ???? ??????? (vice-preşedinte al ATOM Ploieşti), profesorului şi istoricului ????? ???̆????? (vice-preşedinte al ATOM Ploieşti) precum şi tuturor celor prezenţi sau care au susţinut acest proiect important pentru comunitatea ploieșteană.
??????? ? al albumului „????????̂?? ??????̦???”, cu o dedicație din partea autorului ???? ???????, poate fi comandat direct de pe pagina noastră de facebook sau la adresa ???????@????????????.??, precum și la numerele de telefon 0733.104.814 ??? 0746.768.374.
Nr. de pagini: 302
???? : ?? ???
?????????????̆ ??????? ???? ??̆ ????????̦? ?̦? ??? ????? ??????? ?????? ? ??̆ ????̂?? ???????!
????̦????!
Primul volum al albumului „????????̂?? ??????̦???”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email