Cărţile ca şi oamenii au poveştile lor. Se nasc dintr-o idee, dintr-o frază sau două şi se dezvoltă cuprinzând în cele din urmă sute de gânduri aşternute pe sute de pagini.
Lansarea de ieri, a primului volum al trilogiei „Traversând Ploieștii”, o monografie vizuală a Ploieștiului de altă dată, a reprezentat un eveniment cu totul special marcat de multă emoție, nostalgice amintiri dar și certitudini că împotriva tuturor greutăților și vicisitudinilor, Ploieștiul rămâne un oraș de interes, iubit și prețuit, numărul lucrărilor de istorie și literatură dedicate acestuia fiind fără precedent la nivel național.
Societatea Culturală „𝐀𝐓𝐎𝐌” 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐢 mulţumeşte încă odată partenerilor de la Filarmonica „Paul Constantinescu”, revistei „Atitudini”, a Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale”, Ploieștii.ro, profesorului şi apreciatului scriitor Dan Gulea, dlui Alec Tomozei (vice-preşedinte al ATOM Ploieşti), profesorului şi istoricului Dorin Stănescu (vice-preşedinte al ATOM Ploieşti) precum şi tuturor celor prezenţi sau care au susţinut acest proiect important pentru comunitatea ploieșteană.
Volumul I al albumului „Traversând Ploieștii”, cu o dedicație din partea autorului Alin Tomozei, poate fi comandat direct de pe pagina noastră de facebook sau la adresa contact@atomploiesti.ro, precum și la numerele de telefon 0733.104.814 𝒔𝒂𝒖 0746.768.374.
Nr. de pagini: 302
Preț: 60 RON
Primul volum al albumului „TRAVERSÂND PLOIEȘTII”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email